Kippensoep recept

Kippensoep ingrediënten

Voor +/- 4 personen

  • 500 gram kippenbouten
  • 250 gram soepgroenten (voorverpakt of kies zelf groenten die je lekker vind)
  • 1 liter water
  • Kippenbouillon blokje
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 30-50 gram vermicelli
  • Olijfolie

Kippensoep bereiden

  1. Doe de 1 liter water in een pan en breng dit aan de kook.
  2. Voeg het bouillonblokjes toe.
  3. Kruid ondertussen de kippenbouten met zout, peper en paprika poeder.
  4. Voeg de kippenbouten bij de bouillon en laat ze +/- 2 uur pruttelen op laag vuur.
  5. Haal de bouten uit de soep en haal het vlees van het bot. Doe het vlees zo snel mogelijk weer terug in de pan, zodat het niet uitdroogt.
  6. Voeg de soepgroente en vermicelli toe en laat alles nog 10 minuutjes doorkoken.
  7. Klaar om op te dienen!

©Auteursrecht. Alle rechten voorbehouden.

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.