Paprikasoep recept

Paprikasoep ingrediënten

Voor +/- 4 personen

  • 4 rode paprika's
  • 2 tomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 700ml water
  • Groentebouillon blokje
  • Olijfolie

Paprikasoep bereiden

  1. Pel en snipper de knoflook (of gebruik de knoflookpers)
  2. Fruit de knoflook op een lage stand in de olijfolie
  3. Was ondertussen de paprika's en tomaten en snij deze in grove stukken
  4. Voeg de paprika en tomaat toe en laat ongeveer 5-10 minuten bakken op middelhoge stand. Roer regelmatig om.
  5. Voeg 700ml water met het groentebouillon blokje toe
  6. Aan de kook brengen en 5-10min zachtjes laten koken
  7. Giet alles in een blender en pureren maar!
  8. Giet de gepureerde soep terug in de pan
  9. Klaar om op te dienen!

©Auteursrecht. Alle rechten voorbehouden.

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.